Emittenter

Logwise hanterar arbetsflödet enkelt och säkert – från uppskjutet offentliggörande av insiderinformation hela vägen till att informera FI. Logwise erbjuder ett komplett stöd för hantering av PDMR + närstående med BankID signering, konfidentiella listor, integration med er pressmeddelandetjänst, smidig inloggning med befintligt Microsoft/Google konto, och mycket annat för att underlätta hanteringen och säkerställa att kraven i MAR uppfylls.

Mer information om vårt stöd för emittenter

IPO

En notering innebär många möjligheter men också nya krav och regelverk att förhålla sig till. Det råder ofta tidspress att få alla nya processer på plats inför noteringsdagen. Med Logwise IPO-erbjudande får ni tillgång till en nyckelfärdig lösning inom 24 timmar. Introduktion och utbildning ingår. Letar ni även efter tjänster för pressmeddelande och IR-webb kan vi även hjälpa er med det genom våra samarbetspartners.

Läs mer om våra tjänster för IPOs och bolag som noterar instrument

Säljsidan

Automatisera wall-crossing och cleanse hanteringen i samband med marknadssonderingar. Dokumentera kommunikationen med investerare och säkerställ att kraven i MAR uppfylls. Ger compliance funktionen verktyg för att övervaka och kontrollera att både interna processer och extern kommunikation med investerare sköts korrekt.

Läs mer om våra lösningar för säljsidan

Rådgivare

Skapa effektiva processer för att hantera många insiderförteckningar för olika kunder. Intuitiva sökfunktioner hjälper er att snabbt få en tydlig överblick. Avancerad rättighetstyrning för att segregera insyn och möjliggöra för olika administratörer att hantera specifika projekt.

Läs mer om våra tjänster för rådgivare

Köpsidan

Processtöd för att uppfylla kraven i MAR vid mottagande av marknadssonderingar. Anpassat stöd för gate-keeper funktion med wall-crossing eller för direktkontakt med förvaltare. Integrerad lösning för hantering av stopplistor och clearance of trade.

Läs mer om lösningar för köpsidan

PE-bolag

Logwise erbjuder skräddarsydda lösningar för att underlätta i hanteringen av insiderinformation för PE-bolag. I samband med transaktioner och händelser kopplade till noterade innehav upprättas enkelt insiderförteckningar . Sondera intressen inför transaktioner, både för publika och privata bolag, och säkerställ att processer och krav uppfyllt enligt MAR.

Kontakta oss